Gabriela Firea atacă decizia ministrului Educației de a introduce declarație pe propria răspundere: ”Încă o mostră de dispreț”

Gabriela Firea atacă decizia ministrului Educației de a introduce declarație pe propria răspundere pentru școala online și o cataloghează drept ”încă o mostră de dispreț și incompetență”.
Totodată, aceasta spune că mai multe asociații ale elevilor cer Ministerului Educației să retragă noile declarații-angajament, pe care le consideră ”inutile”.
”În lumea civilizată, s-au găsit soluții adecvate pentru elevi și profesori. La noi, guvernul perturbă și constrânge educația. Iată încă o mostră de dispreț și incompetența marca Anisie – Pepsiglas. Mai multe asociații ale elevilor cer Ministerului Educației să retragă noile declarații-angajament pentru elevi și părinți, considerându-le inutile.
“În loc să ne îngropăm în acte fără valoare, ar fi ideal să lucrăm pentru că accesul la educație să fie asigurat pentru toți elevii din România”, transmit asociațiile de elevi!”, a scris fostul edil al Capitalei pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati