Gabriela Firea către Florin Cîțu: De aproape un an se chinuie, saracul! Nu a gasit nimic

0
649

Vice-președintele PSD, Gabriela Firea, a reacționat după ce ” Ministrul Cîțu a anuntat azi că a găsit (inventat) nu stiu ce nereguli la Primaria Capitalei”.

„De aproape un an se chinuie, saracul! Nu a gasit nimic! S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ. Si au plecat asa cum au venit.

Cei trei inspectori s-au intors intr-o zi in Primarie si au spus ca, daca nu scriu ceva, orice, in raport, vor fi dati afara de sefii lor. Mai au putini ani pana la pensie si nu-si permit sa ramana pe drumuri.

Au scris ceva, doar sa fie pe hartie, absolut nimic ilegal sau incorect. Povesti! Ceva legat de inventarul patrimoniului (mare parte administrat de sectoare) si despre cum au fost distribuiti banii pentru termoficare. Existând investitii care decurg din proceduri de achizitii legale, subventii care trebuie achitate si un cont escrow, si aici lucrurile sunt mai mult decat curate și clare”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

Gabriela Firea a adăugat că totul e un control politic menit sa arunce o umbra asupra sa si a colegilor săi.

„Nu vor reusi!

Plangerile pentru abuz in serviciu sunt pregatite. Pe numele Domnului Cațu, a sefei inspectorilor, doamna Secoșan Valerica – cea care îi obliga în numele lui Câțu sa inventeze ceva, si a inspectorilor care au născocit la ordin niste pagini de beletristica financiara SF : domnii Ilea, Oprea, Puscasu.

Nu ne putem lăsa călcați in picioare de cei care jefuiesc zilnic Bugetul National, doar pentru ca ei sunt vremelnic la putere! Azi sunt, maine nu mai sunt!”, potrivir sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.