Gabriela Firea către șeful Gărzii de Mediu: Bucureștiul are un Master Plan pentru tratarea deșeurilor

Senatorul PSD Gabriela Firea spune că e plină Capitala de gunoaie și rozătoare, la aproape 10 luni de mandat al noilor primari de “dreapta”, dar seful Garzii de mediu, „un ridicol neprofesionist tot de dreapta, face declarații abracadabrante”.

„Bucureștiul are un Master Plan pentru tratarea deșeurilor, domnule Berceanu, fost consilier general, actual șef al Gărzii de Mediu,

 – Zorro al Gunoaielor! 

Vă reamintesc că, în 27 august 2019, Consiliul General al Municipiului București a votat Hotărârea 455 privind aprobarea Master Planului pentru sistemul integrat al deșeurilor la nivelul Capitalei. 

Ați fost  prezent și ați votat împotrivă, așa cum ați făcut-o, dvs. și colegii de la USR, pe tot parcursul mandatului meu, fie că a fost vorba de susținerea familiilor care își doreau copii sau pentru persoanele cu dizabilități.

  • Master planul este un document strategic privind gestionarea deșeurilor la nivelul Bucureștiului în care este  prezentata atât situația actuala, cantitățile de deșeuri care se produc la nivelul Bucureștiului, instalațiile actuale de tratare și eliminare a deșeurilor precum și nevoile, adică ce instalații trebuie dezvoltate  la nivelul  Bucureștiului pentru gestionarea eficientă a deșeurilor.

 

  • A durat ani întregi finalizarea acestui document programatic, a fost realizat cu o firmă de consultanță, adică așa cum susțineți dvs că este corect, a fost în dezbatere publică!

E mult mai simplu să declarați acum, când ne mănâncă șobolanii din cauza colegei dvs, Clotilde Armand si a lui Nicusor Dan, că nu s-a făcut nimic în trecut! 

Adevărul, însă, este altul și există dovezi precum Hotărârea de Consiliu menționată și zecile de știri de pe net. 

Mai citiți, înainte să vorbiți!!

  • De asemenea, ar trebui să știți că a fost actualizat, tot în mandatul meu, și Planul de gestionare a deșeurilor din București pentru perioada 2019-2025. Este lăsat la cheie la PMB, dar pe dvs și pe Primarul din Dulap nu vă interesează decât să aruncați banii pe fereastră și să semnați alte contracte de consultanță.

 

  • Vă avertizez că voi urmări atent și voi sesiza instituțiile abilitate în cazul în care veți decide să ignorați documente aprobate și aflate în vigoare, ce ar trebui doar implementate, precum acest Master Plan! 

Ne-am convins, deja, ca oamenii noi ca dvs votează doar ce le aduce beneficii personale si își aduc aminte doar ce le convine”, a scris Firea, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati