Gabriela Firea: Cerem din nou redeschiderea tuturor şcolilor. Guvernul a nenorocit o întreagă generaţie de elevi

0
125
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Senatoarea PSD Gabriela Firea cere din nou autorităţilor dechiderea şcolilor pentru toţi elevii, considerând că prin învâţământul online a fost “nenorocită” o întreagă generaţie.

“Discuție aplicată despre redeschiderea tuturor școlilor și testarea profesorilor și a elevilor, împreună cu parlamentarii și colegii noștri din București și Ilfov. Cerem, din nou, redeschiderea tuturor școlilor și testarea în masă a elevilor și a profesorilor!

Guvernul trebuie să renunțe la presiunea vaccinării, asupra profesorilor și să pună în aplicare, urgent, un plan concret de testare în toate unitățile de învățământ. Guvernele conduse de Orban și de Cîțu au nenorocit o întreagă generație de elevi! Au refuzat testarea, deși știau că cei mici nu se pot vaccina, și au ținut școlile închise, deși știau că mii de elevi nu au acces la învățământul on line”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

”Învăţământul online este un eşec de proporţii”

 

Ea afirmă că deciziile care sunt încă în vigoare în ceea ce priveşte învăţământul online este un eşec de proporţii.

“Un raport al OECD arată cât de proastă a fost decizia guvernului Orban care a refuzat redeschiderea școlilor așa cum am cerut noi, și a determinat ca elevii dintr-un sistem cu rezultate slabe deja, din 2018, conform evaluărilor PISA, să piardă și mai multe oportunități educaționale în 2020.

PSD a propus și testarea în masă și redeschiderea școlilor, cu mult înainte ca dezastrul să se producă. Și în noiembrie 2020 și în ianuarie 2021.

Orban și Câțu, dar și miniștrii Educației și ai Sănătății din guvernele PNL care s-au încăpățânat să facă de capul lor și au generat acest eșec de proporții, sunt principalii vinovați pentru catastrofa educațională din România, care afectează și pune în pericol evoluția și destinul a sute de mii de copii. #NuLePasăDeOameni #HaosLaGuvernare #Testare #IzolareVirus”, a mai scris Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.