Gabriela Firea: Construim un nou drum care leagă Sectorul 5 de restul Capitalei și modernizăm ieșirile din sudul orașului

Problema principală a Capitalei rămâne traficul sufocant, care aduce de la sine și un nivel ridicat al poluării. Bucureștiul este pe locul 4 în topul celor mai aglomerate orașe europene și pe locul 8 în lume. Potrivit datelor colectate de o companie care oferă sisteme GPS, bucureștenii au pierdut 150 de ore stând în trafic, anul trecut.

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, propune mai multe soluții pentru decongestionarea traficului.

  • Într-un video postat pe contul său de socializare, în care apare alături de candidatul susținut de alianța PSD-PNL la Primaria Sectorului 5, Adrian Vigheciu, Firea a spus ce proiecte sunt în plan în Sectorul 5 al Capitalei.

În programul de guvernare locală 2024-2028, avem câteva proiecte clare:

Supralărgire Șoseaua Măgurele, zona aflată în administrarea PMB, la patru benzi de circulație, față de două cât are în prezent. (PMB + Primăria Sectorului 5)   

Supralărgire Şoseaua Alexandriei la șase benzi de circulație și stingerea conflictului cu linia tramvaiul 32, care traversează intersecția. (PMB + Primăria Sectorului 5)   

Construire alternativă de trafic la Șoseaua Antiaeriană, prin crearea unui bulevard cu patru benzi de circulație între Str. Brasov și Șoseaua Alexandriei (PMB + Primăria Sectorului 5), a declarat Gabriela Firea, în filmulețul postat pe contul său de Facebook.

Candidata PSD mai spune și că e nevoie de o colaborare între primarul general și primarii de sectoare pentru a putea moderniza definitiv infrastructura rutieră a orașului.

  • Despre proiectele prezentate ca parte din soluția social-democraților pentru decongestionarea traficului, Gabriela Firea spune că sunt proiecte pe care le pregătise în mandatul anterior ca primar general al Capitalei și care puteau fi realizate și de actualul primar general, însă sunt încă la stadiul de proiecte pe hârtie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati