Gabriela Firea: Dacă vrem să dovedim că suntem alături de tineri, trebuie sa-i ascultăm și să le preluăm soluțiile

0
152

Gabriela Firea promite introducerea unor programe de susținere a tinerilor în programul de guvernare al PSD. ”Dacă vrem să dovedim că suntem real alături de tineri, trebuie sa-i ascultăm, să-i înțelegem și să le preluăm soluțiile”.

”Sprijinirea tinerilor pentru a-și găsi mai rapid un loc de muncă, accesul la programe de finanțare pentru start-up-uri, cursuri de calificare și reorientare profesională, mentorat, inițierea unor programe de educație financiară, civică, de mediu și pentru sănătate sunt doar câteva propuneri concrete pe care le-am preluat de la reprezentanții Forumului Tinerilor din România, pentru a fi introduse atât în programul nostru de guvernare, cât și printre prioritățile noului Parlament.

Toate programele pentru tineri, pe care le-am inițiat ca primar general, îmi doresc să le extind la nivel național, ca parlamentar; stimulente financiare pentru: tineri căsătoriți, nou-născuți, cupluri infertile, înființarea de centre pentru tineri unde pot socializa și participa la diferite cursuri, tineri care dau meditații copiilor sau/și îi sprijină pe seniori etc.

Dacă vrem să dovedim că suntem real alături de tineri, trebuie sa-i ascultăm, să-i înțelegem și să le preluăm soluțiile”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.