Gabriela Firea, despre cazul românilor plecați la muncă în Germania: S-a pierdut orice urmă de demnitate din partea oficialilor noștri

Gabriela Firea, reacție fulger cu privire la cazul românilor plecați la muncă în Germania. Ea atrage atenția că oamenii sunt umiliți în timp ce autoritățile naționale tac.

Primarul Bucureștiului se plânge că oamenii sunt exploatați ca pe alte timpuri istorice, pe care le credea apuse, ”10 ore pe zi pentru puțin peste 300 de euro. Uneori și mai puțin. Mâncare execrabilă!”

Totodată, Firea scrie că românii sunt cazați în condiții improprii, fără a se respecta o brumă de intimitate și distanță fizică obligatorie în pandemie.

De asemenea, edilul Capitalei se întreabă câte dovezi de rele tratamente mai sunt așteptate: ”Pare că s-a pierdut orice urmă de demnitate din partea oficialilor noștri”.

Ea atrage atenția că în țară nu există niciun sprijin, ”nicio indignare” și că ministrul Muncii, Vioteta Alexandru, s-a dus în plimbare acolo la o lună de când presa a relatat despre condițiile inumane de muncă ale românilor.

”O lună de groază care nu a preocupat niciun factor de decizie din țară, cu atribuții în a solicita respect pentru conaționalii noștri”, a conchis Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati