Gabriela Firea, despre imaginile cu Iohannis de Ziua Naţională: ‘Dacā nu consolidam Arcul de Triumf, ce se mai confisca ieri?’

0
152
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei şi actual candidat PSD pentru Senat, a reacționat la imaginile cu preşedintele Iohannis susţinând un discurs de Ziua Naţională sub Arcul de Triumf, singur, fără alte persoane pe o rază de cel puţin 10 metri.

„Dacā nu consolidam Arcul de Triumf, în primul an de mandat ca primar general, ce se mai confisca ieri? Un santier? Unde se mai tinea discursul solitar? Lângā gardul de metal al constructorului? Cā asa am gasit Arcul de triumf, dupa un an cu primarul interimar PNL. Ei, cei “De Dreapta” sunt harnici pentru ei însisi. Nu prea se omoarā cu munca pentru oameni, pentru oras, pentru tara. #ConfiscareaArculuiDeTriumf #SimolulPoporuluiNuAlConducatorilor”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Marţi, de Ziua Naţională, Klaus Iohannis a participat la o ceremonie la Arcul de Triumf. Fără paradă militară sau alte momente festive, evenimentul a constat practic doar într-un discurs susţinut de Klaus Iohannis, cu masca pe faţă, sub Arcul de Triumf, la un pupitru aşezat la mare distanţă de alte persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.