Gabriela Firea, despre liberali: Au făcut afaceri în pandemie, au numit oameni în funcţii care nu au niciun fel de pregătire

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, candidat la alegerile parlamentare, a spus că românii trebuie să meargă la vot prin luarea tuturor măsurile sanitare necesare având în vedere pandemia de COVID-19, pentru a schimba actualul Guvern. Ea susține că actualul Guvern  este „incompetent” şi „corupt”.

„Îmi spun foarte mulţi români, nu doar din Bucureşti – de ce este necesar să mergem la alegerile parlamentare? Să ajungă nişte domni şi nişte doamne în Parlament? Nu! Nu acesta este rostul. Anul acesta este vital, chiar dacă suntem în plină pandemie, să ne luăm măsurile sanitare necesare obligatorii şi să mergem la vot, altfel vom rămâne în continuare cu acest Guvern incompetent şi corupt la Palatul Victoria. Trebuie să îi oprim. Au făcut afaceri în pandemie, au numit oameni în funcţii care nu au niciun fel de pregătire şi, mult mai grav, nu au niciun pic de umanitate. Nu le este milă de oameni, nu le este milă de români, nu vin cu soluţii, iau toate deciziile, inclusiv într-un domeniu vital, cum este cel al sănătăţii, numai cu gândul la bani şi la politică”, a afirmat Firea, la evenimentul de lansare a campaniei electorale a PSD Bucureşti, care a avut loc la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea a adăugat că „trebuie să se pună capăt acestui fel de a face politică şi administraţie promovat de către PNL”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati