Gabriela Firea, despre ministrul Sănătății și Clotilde Armand după ce au lăsat 4 spitale din Sectorul 1-FĂRĂ finanțare: Aceşti oameni fără inimă şi milă de semeni trebuie opriţi din acţiunile lor iresponsabile!

0
189
firea voiculescu
Foto: libertatea.ro

Fostul primar general al Capitalei, senatoarea  Gabriela Firea, a transmis pe pagina sa de facebook, că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu a spus cu nonşalanţă sâmbătă că cele 4 spitale lăsate fără finanţare de primarul Sectorului 1 Clotilde Armand sunt acum în ”administrarea lor proprie”.

  • Firea: Acesti oameni fārā inimā si milā de oameni trebuie opriti din actiunile lor iresponsabile!

Fostul edil îi critică pe ministrul Sănătăţii și pe primarul sectorului 1 din București, Clotilde Armand, că spitalele riscă să rămână fără bani, iar pacienţii vor fi obligaţi să plătească pentru servicii care ar trebui să fie gratuite.

„Ditamai ministrul Sănătăţii a declarat azi nonşalant că cele 4 spitale lăsate fără finanţare de amica sa inconştientă Clotilde sunt acum în «admninistrarea lor proprie». Adică: pe cont propriu! În aer, mai pe scurt! Şi că «pot primi finanţare şi de la Primăria Capitalei şi de la Sectorul 1».

Poate a fost plecat din localitate. Dar şi Clotilde, şi Friguşor, s-au spălat pe mâini şi au decis să nu finanţeze spitalele abandonate.  
Este de necrezut şi un fapt fără precedent ca un ministru al Sănătăţii să fie atât “je m’en fiche” faţă de sistemul medical! Tratează spitalele de parcă ar fi hale de producţie industrală şi ar scoate profit, pe care să-l distribuie către investiţii în sănătate şi cheltuieli de funcţionare! 
Sau, de fapt, asta se doreşte? Să ajungă să plătească pacientul, chiar dacă este asigurat, şi ar trebui să beneficieze de gratuitate!? Aceşti oameni fără inimă şi milă de semeni trebuie opriţi din acţiunile lor iresponsabile!”, a scris Gabriela Firea sâmbătă pe facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.