Gabriela Firea, despre politizarea prefecților: Dacă făceam noi asa ceva, ieșeau în stradă

0
187
firea

Fostul edil al Capitalei, în prezent prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a reacționat la decizia Guvernului prin care prefecții și subprefecții vor fi numiți politic. „Guvernul Cîțu a schimbat Codul Administrativ pentru a face loc politrucilor săi. Dacă făceam noi așa ceva, ieșeau în stradă”, a precizat Firea.

„Sfidare la guvernare! Coaliția Dreptei mai dă o țeapă românilor! Prefecții și subprefecții nu mai sunt înalți funcționari publici, profesioniști ai statului care să-și facă datoria indiferent de guvernare, ci vor fi numiți politic. Guvernul Cîțu a schimbat, prin ordonanță de urgență, Codul Administrativ, pentru a face loc politrucilor săi. Dacă făceam noi asa ceva, ieșeau în stradā”, a precizat Gabriela Firea.

„Este o sfidare nerușinată la adresa naivilor”

Fostul edil al Capitalei mai spune că decizia Guvernului este „mai mult decât o țeapă”.

„Este mai mult decât o țeapă, este o sfidare nerușinată la adresa naivilor care au luat aburelile electorale ale Dreptei drept angajamente de oameni serioși. În loc de meritocrația și depolitizarea promise de USR, guvernul Cîțu livrează total opusul, clientelism și politizare cât cuprinde”, scrie Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.