Gabriela Firea, despre restricţii: Drepturile românilor nu-s cotele apelor Dunării, să le citiţi ca papagalii

0
120
firea

Senatorul PSD, Gabriela Firea, critică noile restricţii impuse de autorităţi pentru combaterea pandemiei. „Închideţi oamenii în case, îi speriaţi, îi abrutizaţi, ca sā vā acoperiţi incompetenţa crasā”, spune Firea despre cei care au luat decizia.

Senatorul social democrat susţine că măsurile luate de Guvern sunt greşite deoarece testarea populaţiei are rezultate mai bune.

„Închideţi oamenii în case, îi speriaţi, îi abrutizaţi, ca sā vā acoperiţi incompetenţa crasā! Şi lipsa oricārui sentiment de grijā faţă de oameni! Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult ca testarea, izolarea şi tratarea pozitivilor! E dovedit ştiinţific”, a scris Firea pe pagina de Facebook.

Potrivit Gabrielei Firea care citează articole din presa europeană, testarea extinsā reduce cu 50% infectarea, în timp ce lockdown-ul o reduce doar cu 30%.

„Românii trebuie respectaţi! Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiţi voi în fiecare zi ca papagalii, dar să nu faceţi nimic pentru respectarea lor”, a precizat Firea.

De asemenea, fostul edil al Capitalei spune că cei care au informații că ”instituțiile statului au înșelat cetățenii” să se ducă la Parchet și nu să comenteze pe Facebook.

”Iar ministrul Sanatatii comenteaza cu nonsalanta pe Facebook ca cifrele privind testarea au fost masluite anul trecut de Guvernul Orban!!! Pe Facebook!
Treziti-va! Treziti-vă, voi, toți guvernantii care vă dați cu părerea pe Facebook când aveți, potrivit fișei postului, obligația să munciți!
Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiți voi în fiecare zi ca papagalii, dar să nu faceți nimic pentru respectarea lor! Și dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu comentați pe Facebook!”, a scris senatorul PSD.

Iată postarea integrală a Gabrielei Firea:

Închideti oamenii în case, îi speriati, îi abrutizati, ca sā vā acoperiti incompetenta crasā! Si lipsa oricārui sentiment de grijā fata de oameni! Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult ca testarea, izolarea si tratarea pozitivilor! E dovedit stiintific!
Anul trecut, impreuna cu primarii celor 6 sectoare, am incercat, cu disperare aproape, sa realizam testarea extinsā a bucurestenilor. Două campanii de testare au fost blocate de instituțiile statului care aveau responsabilitatea sa ne protejeze sănătatea: Guvern, MS, DSP, INSP.
Oricine și pentru orice motiv, dacă voia să intre în grațiile guvernanților, înjura “testarea lui Firea”!
“Nu știu ce obiectiv științific are testarea doamnei Firea”, declara dr. Adriana Pistol, șefa Comisiei Naționale pentru managementul COVID-19.
Păi, cred că voiam să aflăm dacă există viață pe Marte, nu v-ați dat seama, dna dr. Pistol? Care si acum gestionati pandemia cu māsuri inumane!
În tot acest timp, Dr Arafat tācea filosofic. Sā nu supere sefii.
Premierul Orban a înțeles, însă, și i-a schimbat urgent pe ministrul Sănătății, dr. Costache și pe dr Cercel, doar pentru ca sustineau aceasta testare salvatoare de vieti omenesti!
A propos, dna dr. Pistol, dl dr. Tătaru, vă lăudați că în septembrie 2020 vom avea rezultatele studiului national realizat de MS privind seroprevalența…sau era tot praf în ochi?…de pe Marte?
Dar adevarul intotdeauna iese la iveala, mai devreme sau mai tarziu!
Testarea extinsā reduce cu 50% infectarea, lockdown-ul doar cu 30%, titreaza presa europeanā!
Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Asta după ce întreaga presă de pe întreaga planetă scrie de peste un an despre cât de importantă e testarea.
Iar ministrul Sanatatii comenteaza cu nonsalanta pe Facebook ca cifrele privind testarea au fost masluite anul trecut de Guvernul Orban!!! Pe Facebook!
Treziti-va! Treziti-vă, voi, toți guvernantii care vă dați cu părerea pe Facebook când aveți, potrivit fișei postului, obligația să munciți!
Treziti-vă și munciți!
Românii trebuie respectați!
Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiți voi în fiecare zi ca papagalii, dar să nu faceți nimic pentru respectarea lor!
Și dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu comentați pe Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.