Gabriela Firea, despre scumpirea locurilor de parcare în București: În condiții de criză economică, tu vii cu încă o povară pentru buzunarele bucurestenilor? Este inacceptabil

Senatorul PSD Gabriela Firea critică mărirea taxelor de parcare din Bucureşti, conform proiectului votat de consilierii generali. Fostul edil al Capitalei spune că este ”inacceptabil” să ”vii cu încă o povară pentru buzunarele bucureștenilor” în condițiile în care ne aflăm în criză economică.

Gabriela Firea atrage atenția că pentru anumiți locuitori ai Capitalei taxa de parcare se mărește de 10 ori și că actuala administrație nu poate veni cu o creștere atât de mare peste noapte.

De asemenea, Senatorul PSD admite că tariful de până acum era mic în comparație cu alte capitale europene, însă acolo ”salariile sunt altele”.

”Poate nici suma majorată de 10 ori nu e mare, în aceeași comparație. Însă, în buzunarul românilor se va resimți.”, a scris Firea pe pagina de Facebook.

„200.000 de bucureșteni vor plāti enorm pentru locurile de parcare de reședință. Pentru unii dintre ei taxa se mărește DE 10 ORI, atenție, DE 10 ORI! Noul primar general “de dreapta” a decis, fără vreun fel de anunț sau consultare publică, să pună această nouă taxă pentru parcările de lângă blocuri. Bine că nu a dat vina tot pe mine și pentru majorarea asta! M-am obisnuit!

Noul primar general, o năpastă picată pe capul bucureștenilor, uită că înainte să vină cu un nou bir pentru bucureșteni, trebuie să vină cu soluții.

Nu poți să vii cu creștere atât de mare, peste noapte. Da, tariful de până acum era mic în comparație cu alte capitale europene, cum ne place să comparăm.

Însă, acolo și salariile sunt altele! Poate nici suma majorată de 10 ori nu e mare, în aceeași comparație. Însă, în buzunarul românilor se va resimți.

Oare se termină pandemia Covid, iar bucureștenii își vor reveni financiar până la anul? Asa ca “meritau” o supra-taxare?

În condiții de criză economică, tu vii cu încă o povară pentru buzunarele bucurestenilor? Este inacceptabil!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati