Gabriela Firea, după ce pensionarii au fost ţinuţi la cozi la Casele de Pensii: ‘Demisia! Urgent! Într-o ţară normală, ministrul muncii ar fi demis pe loc’

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, cere demiterea Violetei Alexandru, ministrul Muncii, pentru umilinţa la care au fost supuşi pensionarii care au stat luni la coadă la Casele de Pensii din Capitală, fără respectarea normelor de distanțare socială.

“Demisia! Urgent! Într-o țară normală, ministrul muncii, care privește nepăsător cum românii sunt umiliți la cozi kilometrice, ar fi fost demis pe loc. Ca semn că guvernul nu tolerează un astfel de comportament față de cetățeni.

La noi, guvernul PNL, care promite lapte și miere, nici măcar nu poate administra treburile curente ale unor instituții, la care apeleaza cetățenii”, a scris Firea pe pagina de Facebook.

Edilul Capitalei se întreabă cum este posibil să ții sute de oameni, la Casele de pensii, în picioare, “pe caniculă, fără un punct de prim ajutor, fără apă, fără o bună organizare în interior, astfel încât să nu se formeze cozi obositoare și umilitoare”.

Totodată, primarul general precizează că la orele în care acești cetățeni cu drepturi erau “umiliți și puși în pericol”, Violeta Alexandru dădea interviuri despre “bârfe, mondenități, cancanuri. Cine cu cine, care cu care.. în politica!”

“Se ocupa de campanie electorală murdară, în loc de viața și siguranța oamenilor care au nevoie de respect din partea ministerului pe care îl conduce. Încă!”, mai scris Gabriela Firea.

Aceasta precizează că “fiecare zi scursă cu cel mai incompetent și inuman ministru în fruntea Ministerului Muncii este o pată pe obrazul guvernului PNL și a țării!”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati