Gabriela Firea: Femeile trebuie să se susțină, în primul rând, între ele pentru a răzbi într-o lume ipotetică a bărbaților

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, spune că „grija femeilor pentru celelalte femei înseamnă şi grija pentru întreaga familie”, iar „o femeie fericită înseamnă armonie și prosperitate, acasă sau la locul de muncă”.

„Femeile trebuie să se susțină, în primul rând, între ele pentru a răzbi într-o lume ipotetică a bărbaților. Noi avem nevoie de bărbați, așa cum bărbații au nevoie de noi

Am avut, zilele trecute, o întâlnire cu femei extraordinare. Ideile lor inspiraționale mi-au dat o energie nemaipomenită. Mi-am întărit convingerea că vom reuși lucruri mari doar împreună, Femei pentru Femei!

Chiar dacă, din păcate, trebuie în continuare să organizăm dezbateri în care să vorbim despre dreptul femeilor de a fi evaluate și privite de la același nivel și după aceleași criterii ca și bărbații, există speranță pentru mai bine!

Sunt femeie și inclusiv mie mi-a fost, de multe ori, de două ori mai greu să-mi fac auzită vocea sau am simțit că trebuie să mă lupt de două ori mai mult să-mi fie recunoscute meritele sau să-mi fie acordată încrederea.

#WomenSupportingWomen nu trebuie să rămână doar un slogan inspirat.

Ca Primar General, ca ministru și parlamentar, am susținut întotdeauna valoarea, competența, onestitatea, integritatea în relația cu toți cei din echipa mea, indiferent că a fost vorba despre colege sau colegi!

Am altă energie după întâlnirea cu toate aceste doamne minunate – Camelia Sucu, Anca Serea OfficialPage, Claudia Ileana Nicolau – fondator Nu mai port, Gabriela Szabó, Dana Sota, Rodica Alis Grasu, Cerasela Rogen coach transformational, Elisabeta Lipa, Ana Maita – Asociația Mame pentru mame, Raluca Constantin – designer vestimentar, Alexandra Ioana Romașcanu – proprietar Chez Marie Confiserie.

Vă mulțumesc și vă prețuiesc! #ÎmpreunăVomReuși”, a scris Firea, pe Facebook.

*Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati