Gabriela Firea îi mulțumește Andreei Marin pentru implicarea în lupta împotriva COVID-19

Andreea Marin este unul acei oameni care s-au implicat trup și suflet în acțiunile umanitare anti-COVID-19, motiv pentru care primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, nu uită să îi mulțumească.

Andreea Marin, prin Fundatia „Pretuieste Viata”, a reusit sa aducă foarte multe companii importante, care au donat alimente de bază ori produse sanitare. Astfel, companii precum Aquavia, Avon, Olympus, Secom, CrisTim, Starbucks, Top Line Europa au asigurat alimentele de bază și un minim confort persoanelor aflate în carantină sau celor care nu se pot deplasa.

Mesajul postat de edilul Capitalei pe Facebook

Facebook / Andreea Marin

„Multumesc astazi tuturor celor care ne-au fost aproape și au înteles cât de importante sunt solidaritatea și umanitatea în astfel de momente dificile. Un astfel de om este Andreea Marin care, prin Fundatia „Pretuieste Viata”, a reușit să aducă alături de noi foarte multe companii importante, care au donat alimente de bază ori produse sanitare.

Este un gest semnificativ, este o dovadă de responsabilitate și solidaritate, care mă face să constat că Bucureștiul este unit”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati