Gabriela Firea: În toamnă, vom testa elevii din banii Primăriei Capitalei

Primăria Capitalei va asigura testarea tuturor elevilor din București care, după reînceperea școlii, prezintă la triajul de dimineață mici semne de îmbolnăvire – febră, tuse, strănuturi repetate, roșu în gât, a anunțat edilul Capitalei, Gabriela Firea.

De asemenea, la începerea noului an școlar vor fi testate și toate cadrele didactice de la unitățile de învățământ din Capitală care vor dori acest lucru.

Pentru acest program, Primăria Capitalei va amenaja în clădirea vechiului spital Gomoiu un laborator de analize, dotat cu aparate de testare de tip PCR, în care vor lucra medici și asistente din spitalele alflate în administrarea Municipalității.

Finanțarea acestui program se va face exclusiv de la bugetul Capitalei, a mai spus Firea.

Testare gratuita pentru elevi in Bucuresti

Primăria Capitalei va asigura testarea tuturor elevilor din București care, după reînceperea școlii, prezintă la triajul de dimineață mici semne de îmbolnăvire – febră, tuse, strănuturi repetate, roșu în gât etc. De asemenea, la începerea noului an școlar vor fi testate și toate cadrele didactice de la unitățile de învățământ din Capitală care vor dori acest lucru.Pentru acest program, Primăria Capitalei va amenaja în clădirea vechiului spital Gomoiu un laborator de analize, dotat cu aparate de testare de tip PCR, în care vor lucra medici și asistente din spitalele alflate în administrarea Municipalității. Finanțarea acestui program se va face exclusiv de la bugetul Capitalei.Mai multe detalii, în fragmentul din intervenția mea de aseară, la Antena3!#OameniiPePrimulLoc #TestamCaSaPrevenim #LaScoalaInSiguranta#implicare #solidaritate

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 21 august 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati