Gabriela Firea intervine în scandalul măștilor neconforme: ”Românii s-au îmbolnăvit cu zecile de mii din cauza guvernului Orban, care nu și-a făcut deloc treaba!”

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea lansează un nou atac la adresa guvernului Orban, pe care îi acuză că a avut nevoie de 10 luni de pandemie ca să constate că măștile pe care românii le poartă sunt neconforme.

”Românii s-au îmbolnăvit cu zecile de mii și au murit cu miile din cauza guvernului Orban, care nu și-a făcut deloc treaba!”, atrage atenția fostul edil al Capitalei, care amintește că vinovații ”trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut”.

”De vorbă cu bucureștenii. Oamenii sunt revoltați. Guvernul PNL a avut nevoie de 10 luni de pandemie ca să constate că măștile pe care ne obligă să le purtăm sunt neconforme, deci nu doar am aruncat banii pe geam, dar – ceea ce este mai grav!- le purtăm degeaba pentru că nu ne protejează.

Românii s-au îmbolnăvit cu zecile de mii și au murit cu miile din cauza guvernului Orban, care nu și-a făcut deloc treaba!

Cum Orban sau vreun ministru nu-și asumă nicio responsabilitate, singura modalitate de a da socoteală este prin vot pe 6 decembrie.

Zeci de mii de oameni s-au contaminat, mii de oameni au murit deși au respectat regulile impuse de autorități din cauză că guvernul PNL nu a fost în stare să controleze și să reglementeze comerțul cu măști neconforme, multe dintre ele ajungând să fie folosite chiar de personalul medical din linia întâi.

PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că români și-au aruncat practic banii pe geam pentru a cumpăra niște măști care nu le-au oferit nicio protecție.

Este un eșec grav al guvernului susținut de Dreapta Unită, iar vinovații, în frunte cu Iohannis și cu Orban trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut și îl fac românilor”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Reamintim că ministrul Economiei a declarat, miercuri, că jumătate din măștile vândute pe piața din România nu protejează împotriva coronavirusului. Potrivit acestuia, ANPC a identificat numeroase nereguli în acest sens, iar Ministerul urmează să emită un ordin pentru a obliga comercianţii să informeze consumatorii în cazul celor neconforme.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati