Gabriela Firea: Lucrările la Pasajul Doamna Ghica progresează în ritm alert

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, anunță, pe Facebook, că lucrările la Pasajul Doamna Ghica progreseaza in ritm alert, astfel încât să fie gata in aceasta toamna.

„Lucrările la Pasajul Doamna Ghica progreseaza in ritm alert! Vom lucra intens pentru a fi gata in aceasta toamna. Astfel, se va rezolva problema traficului din aceasta zona. Pana acum, au fost realizate lucrări de relocare utilități si au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul.

De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe.

Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 si culeea 1”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

Edilul susține că lucrarile sunt realizate de cei de la Trustul de cladiri metropolitane.

„Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri.

Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19.

#Tcmb #SantierelePMB #lucrampentruBucuresti #BucurestiEuropean #PasajSuprateran #DoamnaGhica #rezultatepentruBucuresti”, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati