Gabriela Firea: Medicii și asistenții sunt amânați cu dispreț de catre Orban și Tătaru

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, candidat PSD la Senat, susține că uzează de toate căile legale prin care să determine guvernul să se țină de cuvânt.

Fostul edil a adăugat că până acum doar 30% din cadrele medicale au primit sporul pentru efortul și riscul suplimentar în lupta cu Sars-Cov2.

„Grija pentru pacienți, fie că sunt Covid sau suferă de alte afecțiuni – cronice sau acute -, protecția corespunzătoare a pacienților și a cadrelor medicale pentru a nu se infecta, testarea periodică, asigurarea condițiilor decente de muncă pentru a-i putea vindeca pe bolnavi, un procent corespunzător din PIB pentru sănătate – au fost principalele teme ale întâlnirii cu liderii Sindicatului Sanitas, la care a participat Profesorul Alexandru Rafila.
Mai mult, am stabilit să uzăm de toate căile legale prin care să determinăm guvernul să se țină de cuvânt: până acum, doar 30% din cadrele medicale au primit sporul pentru efortul și riscul suplimentar în lupta cu Sars-Cov2.
Ceilalți medici și asistenți sunt amânați cu dispreț de catre Orban și Tătaru.
Fostul secretar de stat, Rodica Nassar și colegii noștri parlamentari : Oana Florea, Daniel Zamfir, Florin Manole au garantat și ei susținere pentru pacienți și cadrele medicale, în comisiile de specialitate în care activează.
#NoiNeTinemDeCuvant
#GrijaFataDeOameni
#RespectPentruCadreleMedicale”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati