Gabriela Firea, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății: Gândul meu se îndreaptă către toate cadrele medicale

”De Ziua Mondială a sănătății, gândul meu se îndreaptă către toate cadrele medicale”, a transmis edilul Bucureștiului, Gabriela Firea. Aceasta le transmite medicilor, asistenților, infirmierelor, moașelor, brancardierilor ”multă sănătate, putere, energie pozitivă, să fie apărați de pericole”.

”În această perioada grea, de pandemie, cu-atât mai mult trebuie să ne îndreptăm recunoștință către aceștia. Am vorbit despre eroii în alb de la Victor Babeș și Matei Bals. Despre eroii copiilor de la Gomoiu”, a scris Firea pe pagina de Facebook. ”Despre toți cei care, zi de zi, salvează pacienți în spitalele din București și din țară.”

firea psd bucuresti

Primarul Capitalei oferă și un exemplu de dăruire și profesionalism. Este vorba despre echipa medicală compusă din dr. Radu Bogdan Mateescu, dr. Theodor Voiosu, asist. Simona Negulescu (gastroenterologie) și medicii anesteziști dr. Mihaela Chiriac și dr. Denisa Grecu a făcut, în premieră, o intervenție de drenaj endoscopic al cailor biliare la un pacient suferind de infecție SARS-COV-2 și tumoră pancreatica invazivă în calea biliară principala.

”Echipa noastră este mândră că poate oferi, în continuare, îngrijire medicală la cele mai înalte standarde de calitate, respectând îndrumările în vigoare pentru protecția pacienților și a personalului medico-sanitar”, conchide Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati