Gabriela Firea, mesaj de Ziua Națională a Tineretului: „Timpul zboară și nici nu știți cât de rapid deveniți adulți”

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, le-a transmis tuturor tinerilor un mesaj de susținere, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului. 

În fiecare an, la data de 2 mai, este celebrată Ziua Națională a Tineretului. Cu această ocazie, ministrul familiei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj tuturor tinerilor prin care le dorește să își găsească echilibrul dintre viața profesională și cea familială.

„Dragi tineri, nu doar azi, pentru că este ziua voastră, ci în fiecare clipă, vă doresc să găsiți acel echilibru dorit între viața privată și cea profesională, să aflați acele profesii care să vă determine să lucrați cu plăcere, să reușiți să eliminați stresul cotidian, să nu vă doboare nimic, toate obstacolele să vă întărească, să deveniți mai motivați și mai puternici cu fiecare încercare.

Să aveți timp și pentru sufletul vostru, pentru prietenii sinceri, pentru pasiuni și pentru familia, care vă iubește necondiționat. Timpul zboară și nici nu știți cât de rapid deveniți adulți. Bucurați-vă acum, de orice zi, de orice moment, cât sunteți la început de drum și totul poate deveni posibil”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati