Gabriela Firea, mesaj după o lună cu Nicuşor Dan primar la Capitală: S-a ales praful

„Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale”, transmite Gabriela Firea, la o lună de când Nicușor Dan a preluat mandatul la Primăria Capitalei.

Fostul edil al Capitalei atrage atenția că s-a ales praful și pulberea de promisiunile făcute de Nicușor Dan:  ”apă caldă și căldură NU, lucrări dinamizate la Centură ocolitoare a Capitalei – NU investițiile la Metrou NU, reducerea poluării NU”. În același timp, Firea spune că noul primar a marcat și câteva DA-uri, printre care ”campanie electorală pentru Orban” și ” vizite de lucru pentru poze”.

”Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O luna cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamăgire cât cuprinde printre cei care și-au pus speranțe în el : apă caldă și căldură NU, lucrări dinamizate la Centură ocolitoare a Capitalei – NU investițiile la Metrou NU, reducerea poluării NU – ne-a scos ochii tuturor că va primi din prima zi sprijin de la guvern : bani, proiecte -, plata stimulente financiare pentru persoane cu dizabilități, gravide, nou-născuți, testare PCR, FIV etc – NU. Le promite după alegeri. Cine să-l mai creadă? Cine să-i mai creadă?

Și Orban promite acum în disperare după voturi orice, după un an de austeritate. Doar nu-l doare gură!

A bifat și câteva DA-uri : campanie electorală pentru Orban – Domnul Haos în spitale și groparul economiei – DA, vizite de “lucru” pentru poze electorale -DA, confiscarea muncii echipei anterioare – DA, anunț că votează PNL – DA.

De parcă ne-ar interesa pe cine recomandă. Ne interesează doar să-și țînă promisiunile din campanie. Dar, după cum chiar el a zis : bucureștenii trebuie să mai aibă răbdare.
Plicusor Ban și Orban Sica Mandolină – a tunat și i-a adunat! Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni. Se încurcă în propriile minciuni. Le mai permiteți?”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati