Gabriela Firea, mesaj în limba franceză de ziua Franței: ‘Vive La France!’

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj cu ocazia zilei Franței. Firea a subliniat, atât în limba franceză, cât și în limba română, importanța relațiilor cu Franța și a postat mai multe fotografii cu Ambasadorul Franței în România.

„Un joyeux anniversaire à l’occasion de la Fête Nationale du 14 Juillet !

„On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.” – Le Petit Prince, Antoine de Saint-Exupéry.

C’est comme ça que les relations entre la France et la Roumanie ont toujours était, au delà de la politique, une liaison d’âme.

Vive La France!

La mulți ani cu ocazia Zilei Nationale a Franței , 14 Iulie!

“Este important ceea ce simtim.

Esențialul este invizibil pentru ochi.”- Micul Print, Antoine de Saint-Exupery.

Tot așa, relațiile dintre Franța și Romania au reprezentat întotdeauna o legătura de suflet, mai presus de politica. Traiasca Franta!”, a precizat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Totodată, edilul Capitalei a publicat mai multe fotografii cu Ambasadorul Franței în România, E.S Michèle Ramis, în vizită la stația de epurare de la Glina, din 2019, dar ”și…cu prilejul ceremoniei de decernare a cheii Municipiului București economistului și filozofului francez Thierry de Montbrial”, a mai scris Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati