Gabriela Firea: „Nicușor Dan propune o creștere cu 75% a facturilor la căldură de la 1 decembrie”

Gabriela Firea, senator PSD, anunță că Nicușor Dan ar urma să propună o creștere cu 75% a facturilor la căldură de la 1 decembrie.

„Facturi uriașe în Capitală! Nicușor Dan “are grijă de bucureșteni”, așa cum a promis în campanie! În “Noul București”, primarul general solicită ca factura plătită pentru căldură și apă caldă, de către locuitorii Capitalei, să crească cu 75%, de la 1 decembrie!

După un an în care apa caldă și căldura mai mult au lipsit decât au fost, Nicușor Dan își arată adevărata competență: încarcă facturile oamenilor cărora oricum nu le livrează nici apă, nici căldură!”, anunță fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea.

Potrivit senatoarei PSD, Nicușor Dan ar propune un preț de 280 lei per gigacalorie.

Propunerea de preț, în ședința CGMB

„În următoarea ședință de Consiliu General, programată pe 26 noiembrie, Nicușor Dan va cere consilierilor să voteze majorarea tarifului plătit de populație până la 280 lei/Gcal!

Adică, în decembrie, pentru un apartament cu 3 camere, 3 persoane, creșterea va fi de la 200 lei la 344 de lei, iar pentru 2 camere, 2 persoane creșterea va fi de la 159 lei la 273 lei!”, transmite Gabriela Firea.

Senatoarea mai scrie că Nicușor Dan a trimis târziu cererea de ajutor pentru subvenție de la Guvern.

„Această majorare vine imediat după ce a trimis și târziu, și greșit, cererea prin care PMB solicita ajutor pentru încălzire de la Guvern. Evident, nu a primit niciun ban.

În conditiile în care toate prețurile cresc și vor mai crește, bucureștenii sunt loviți direct, fără nici un avertisment, și de această nouă majorare!

Unde este transparența clamată? A rămas doar o vorbă goală”, a mai scris Gabriela Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati