Gabriela Firea: Capitala intră în colaps. Nicușor Dan suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector

Senatorul PSD Gabriela Firea spune că Bucureștiul va intra în colaps, pentru că ”investițiile publice și private vor fi suspendate timp de 2 ani”. Ea menționează că Nicușor Dan, edilul Capitalei, a depus un proiect care va fi dezbătut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector.
”Capitala intră în colaps! Investițiile publice și private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite împotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbătut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector.
Pe scurt, de la poduri, pasaje, lărgiri de bulevarde, până la construcții rezidențiale ori locuințe sociale – toate vor fi înghețate 2 ani, pe puțin.
Asta înseamnă că vor fi afectați direct cetățenii, prin nefinalizarea lucrărilor edilitare, precum și investitorii care plătesc taxe și impozite la stat și care își vor trimite angajațîi acasă, îngroșånd șirul șomerilor, precum și persoanele vulnerabile, care așteptau un acoperiș deasupra capului.

”Este și o problema de siguranță cetățenilor”

Probabil asta vrea dreapta în Capitală! Să pună pe fugă oamenii și capitalurile.
Grupul consilierilor social-demicrati NU va susține o astfel de aberație administrativă care condamnă Bucureștiul la subdezvoltare iar pe bucureșteni la sărăcire și lipsa unui minim confort.
Dacă PNL votează abuzul dement al primarului catuia nu îi pasă de oameni, va avea soarta PNȚ-CD!
Instituțiile statului sper să își facă datoria. Este și o problema de siguranță cetățenilor!”, a declarat Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati