Gabriela Firea: Nu-mi voi aloca nicio secundă pentru a mă bate să preiau PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea (PSD), a declarat joi că nu-și va aloca „nicio secundă” după prezidențiale pentru preluarea conducerii partidului și a dezmințit zvonurile că pregătește o „revoluție” în PSD.

„(…) nu vreau să mai las aceste zvonuri și strategii de laborator să otrăvească relaţiile dintre noi, anume că eu după această campanie electorală nu voi face altceva decât să cer demisia doamnei Dăncilă în CEx şi să mă așez eu în fruntea unei revoluții (…) Se spune că eu colportez și instig anumiți colegi pentru preluarea puterii în partid după prezidențiale. Vreau să dezmint aceste zvonuri, nu mă ocup cu aşa ceva nici acum, în campanie, şi nici după campanie, veţi vedea, nu voi depune nici cel mai mic efort, nu-mi voi aloca nicio secundă pentru a mă bate să preiau conducerea PSD”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la DCNews.

Gabriela Firea a afirmat că nu are întâlniri secrete pentru a o da jos pe Viorica Dăncilă de la conducerea PSD.

„S-a spus că aș avea întâlniri secrete cu anumiți lideri din CEx pentru a o da jos pe dna Dăncilă. Nu este adevărat. Nu am participat și nu voi participa la nicio bătălie, nu voi intra in nicio bătălie”, a spus Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati