Gabriela Firea: Pentru că România este parte din UE, dar și membru cu un rol strategic în NATO, putem să dormim liniștiți în casele noastre

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, transmite, cu ocazia celor 38 de ani de când a fost ales steagul european, că „beneficiile apartenenței țării noastre la comunitatea  europeană le vedem și le simțim toți”.

„Avem garanția securității. Pentru că România este parte din Uniunea Europeană, dar și membru cu un rol strategic în NATO, putem să dormim liniștiți în casele noastre și să ne desfășurăm viața în siguranță, chiar dacă la granița noastră au loc conflicte sângeroase.

Avem oportunități de creștere economică și locuri de muncă, acces la fonduri structurale atât de necesare dezvoltării regionale. Gândiți-vă câte spitale, câte drumuri, câte investiții am reușit să realizăm prin atragerea de fonduri europene. Până acum relația cu Uniunea Europeană a adus României peste 70 de miliarde de euro, bani care au mers în proiecte pentru români.

Avem posibilitatea să călătorim liber oriunde, pe teritoriul Uniunii Europene, copiii noștri să meargă și să își desăvârșească educația în marile centre universitare europene.

Alegerile pentru Parlamentul European bat la ușă. Încă puțin și vom merge la vot. Pe cine trimitem la Strasbourg, la Bruxelles, la Luxemburg? România are nevoie în Parlamentul European de politicieni abili, buni negociatori și care iubesc această țară.

Eu iubesc România și voi lupta pentru ea din orice poziție publică pe care o voi deține!

Voi iubiți România?”, a scris Firea, pe Facebook.

*Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati