Gabriela Firea: Plicuşor – Puzişor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde, îi plac vilele construite în parcuri

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, că nu are căderea morală să pretindă că vrea binele bucureştenilor, amintind episodul în care l-ar fi apărat pe un interlop care își construise o casă într-un parc. 

”Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care și-a construit cu tupeu casă în PARC, nici măcar pe un teren care avea vreo două fire de iarbă, ci în PARC!!!, NU ARE CĂDEREA MORALĂ să pretindă că vrea binele oamenilor, instituțiilor statului și mediului privat din acest oraș!

Plicusor – Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde – lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toată lumea să vină la el, să-și arate el mușchii, să distrugă tot, să înghețe tot orașul DAR să prospere el și fundațiile lui. Că doar asta a făcut toată viața!

Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din șantajul și etajul, după cum știe un oraș întreg!

Deci, de azi, adio construirea de spitale, școli, parcări, poduri, pasaje, locuințe, birouri, hale de profuctie etc în Capitală! Bine ați venit în epoca de piatră a administrației!”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati