Gabriela Firea: Premierul şi ministrul de Finanţe să vină grabnic în Parlament cu bugetul de stat întârziat

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a cerut premierului Florin Cîţu şi ministrului de Finanţe Alexandru Nazare să vină repede în Parlament cu bugetul de stat. Ea spune că românii trebuie să afle ce intenţii are guvernarea de dreapta şi ce investiţii sunt prioritare sau câţi bani merg către sănătate, educaţie, infrastructură.

„Solicităm premierului şi ministrului de Finanţe să vină grabnic în Parlament cu bugetul de stat întârziat. Dl. Cîţu a mai fugit de Parlament şi când a fost invitat să dea explicaţii în faţa Comisiei de buget, la invitaţia senatorului Daniel Zamfir, ca preşedinte al comisiei. Românii trebuie să ştie ce intenţii are guvernarea de dreapta cu viaţa lor. Ce investiţii sunt prioritare, câţi bani merg către sănătate, educaţie, infrastructură. Care sunt alocările bugetare pentru alocaţiile copiilor, creşterea salariilor şi a pensiilor. În toată Europa, chiar şi în perioada de pandemie şi contracţie economică, guvernele au găsit soluţii să nu transfere către populaţie povara acestei perioade. Numai la noi se anunţă austeritate pe toată linia”, a afirmat Gabriela Firea, potrivit unei postări de marţi pe pagina de Facebook a PSD.
Senatoarea PSD a adăugat că echipa social-democrată a promovat măsuri pentru toate categoriile socio-profesionale, de câte ori a fost la guvernare.
„Dacă cei cocoţaţi la putere prin minciună şi fraudă nu pot, nu ştiu, nu vor, să facă un pas în spate şi să lase specialiştii social-democraţi să guverneze. De câte ori a fost la guvernare, echipa social-democrată a ştiut să promoveze măsurile prin care toate categoriile socio-profesionale să prospere”, a completat Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati