Gabriela Firea: „PSD va vota pentru comisia de anchetă în cazul Foişor”

Gabriela Firea, senator PSD, a anunţat că social democraţii vor cere comisie de anchetă în cazul evacuării spitalului Foişor şi îi acuză pe cei de la USR-PLUS de „cinism şi lipsă de sensibilitate”. 

Gabriela Firea critică decizia senatorilor USR PLUS de a se opune comisiei de anchetă pentru situația de la Spitalul Foișor. „Mā copleşeşte lipsa de umanitate a noilor conducători, chiar dacā am vāzut si cunoscut multe caractere si situaţii în viaţa mea.”

„Mā copleşeşte lipsa de umanitate a noilor conducători, chiar dacā am vāzut si cunoscut multe caractere si situaţii în viaţa mea. Totul este pe negat, pe dārâmat, pe diabolizat a tot ce s-a fācut înainte de descālecarea lor printre noi. Senatorii USR/Plus s-au exprimat vehement împotriva constituirii Comisiei de anchetā pentru situaţia gravā de la Spitalul Foisor, unde le-a fost pusā în pericol viaţa pacientilor, pentru cā ministrul lor Usr/Plus a ordonat evacuarea urgentă! Fārā niciun pic de milā faţă de oamenii proaspăt operaţi, fără ruşine de familiile lor, fără teamā de Dumnezeu!”, a scris pe pagina de Facebook.

Ea acuză lipsa de empatie a parlamentarilor USR PLUS și spune că Alianța a obținut voturi
”cu lozinci, manipulāri, campanii negative în on-line”,

”Împroşcând în stânga şi în dreapta cu invective, cā tot ce a fost înaintea lor e rāu – am vāzut de ce sunt ei în stare la guvernare prin emblematicii reprezentanţi Voiculescu, Mihăila, Ghinea etc -, senatorii USR/Plus au anunţat cā NU sunt interesaţi sā afle adevārul, cā ei nu sunt procurori – cu alte ocazii ce le mai plăcea sā ia pâinea de la gurā anchetatorilor, când nu erau ei vizaţi direct -, şi cā sāptāmâna viitoare, la vot final în Senat, vor vota împotrivā.

Nu votul lor mā surprinde – au dovedit cā sunt iraţionali, cinici, lipsiţi de sensibilitate faţă de oameni, ci atitudinea lipsitā de empatie, manifestatā în timp ce anunţau victorios ceva împotriva cetăţenilor.

Poate erau şi usr-işti printre pacienţii de la Foişor! Sau printre membrii familiilor lor! Ori printre medici! Dar nu îi mai intereseazā decât scopurile lor!

Au obţinut votul cu lozinci, manipulāri, campanii negative în on-line si acum nu le mai pasā nici mācar de cei care le-au dat votul, darāmite de toţi românii, asa cum este constituţional şi moral!

Când e unul de-al lor în mod evident vinovat, sar ca ulii sā-l apere, sā acopere! Calcā pe cadavre!!

Grupul de senatori social democraţi va vota luni PENTRU constituirea Comisiei de anchetă în cazul Foişor, chiar dacā este o initiaţivā a partidului AUR, pentru a dovedi o datā în plus cā ne pasā de oameni în general, de pacienţi în acest caz particular, cā ne dorim o strategie coerentā în domeniul sānātāţii – nu haosul pe care îl avem acum -, şi cā vrem ca astfel de acţiuni iresponsabile sā nu se mai repete!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati