Gabriela Firea, reacție după ce PNL a contestat la CCR legea de amânare a ratele la bănci – votată de Parlament: Dovada vie ca nu le pasa de oameni! Proba cinismului!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o primă reacție la anunțul PNL de contestare la Curtea Constituțională a celor două legi inițiate de PSD prin care românii își pot amâna ratele la bănci și Legea pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României.

  • ”Dovada vie ca nu le pasa de oameni! Proba cinismului!

In toata lumea s-au luat masuri pentru protectia populatiei in fata crizei sociale si economice provocate de pandemia de coronavirus, numai la noi guvernul nu numai ca nu are propriile initiative benefice pentru cetateni, dar le si blocheaza pe cele parlamentare, ale celorlalte partide : PSD, Pro Romania, Alde, Udmr.

In normele de aplicare la OUG privind amanarea platilor ratelor bancare, cei de la guvern au copiat din proiectul de lege facut de PSD in Parlament.

Diferenta majora e ca in OUG guvernamentala se percepe dobanda la dobanda, pe perioada amanarii, in timp ce in proiectul PSD este doar un decalaj al calendarului de rambursare a creditului, fara costuri suplimentare.

Trageti Dvs concluziile!”, a scris Firea pe facebook.

INCREDIBIL / PNL a contestat la CCR facilitățile acordate populației, votate de Parlament

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati