Gabriela Firea, replică pentru Nicușor Dan: „Nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției”

Gabriela Firea i-a oferit o replică edilului Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a anunțat că Primăria Generală va renunța la dosarele pornite de fosta administrație împotriva presei și opozanților. Senatorul PSD spune că primarul „n-are treabă cu apa caldă și caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu șantierele blocate…are treaba cu răfuielile ridicole!”

„Fratele lui Câine tot în disprețul legii acționează! N-are treabă cu apa caldă și caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu șantierele blocate…are treaba cu răfuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atât îl preocupă. Și demolarile! În interes personal! Plângerile formulate de Direcția juridică a Primăriei Capitalei în mandatul meu se referă la restabilirea adevărului privind acțiunile instituției primarului general, a directorilor, funcționarilor publici”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Fostul edil al Capitalei mai spune și că Nicușor Dan este „un om care a făcut trafic de influență pentru niște interlopi”.

„Am dorit ca în instanță să fie aparată activitatea noastră care a fost în conformitate cu spiritul și litera legii. Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției pe care o conduce, este problema lui. Nici nu mă miră! Un om care a făcut trafic de influență pentru niște interlopi care și-au construit casa pe domeniul public, în parc, în disprețul legii, nu poate fi decât o persoană care disprețuiește legea, instituțiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primărie și pe adevăr”, conchide fostul edil.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati