Gabriela Firea: Să-i pună cineva o sonerie lui Plicușor! Să-l trezească!

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, susține că  avem cea mai mare capacitate de testare din tara, realizata de Primarie, pe vremea când ea era primar, prin achizitia de aparate PCR si extractoare, teste, asigurarea de personal calificat in spitalele Primariei, plus afilierea cu clinici private, astfel incat sa poata realiza 5-6.000 de teste gratuite pe zi, prin ASSMB.

„Somnoroase pasarele, pe la tv-uri se aduna…aseara, tarziu in noapte, s-a trezit din somnul care a durat vreo 7 luni si Dan. Nicușor Dan. Si a grait suav ca, imediat cum va ajunge la Primarie, va “demara”,  “intr-o celula de criza”, testarea bucurestenilor!

Doamne apara si pazeste!?! Sa “demareze” el insusi ceva inceput cu mult timp in urma! De altii! Cand el era “ascuns in dulap”, vorba lui Rares!

Lasat un pic fara consultantii toxici, care faceau cu el repetitii pentru emisiuni, invatandu-l ce si cum sa minta, omul arata cat si ce poate!

Nu a aflat, inca, nefiind in localitate, ca avem cea mai mare capacitate de testare din tara, realizata de Primarie – de mine si colegii de la ASSMB -, prin achizitia de aparate PCR si extractoare, teste, asigurarea de personal calificat in spitalele Primariei, plus afilierea cu clinici private, astfel incat sa putem realiza 5-6.000 de teste gratuite pe zi, prin ASSMB.

Ca sa nu mai spun de Spitalul Modular Covid din Pipera, construit in timp record, CT-ul pentru investigatii pulmonare amanuntite la Victor Babes, echipamentele de protectie pentru medici, materialele sanitare etc”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

Gabriela Firea îi cere lui Nicușor Dan să preia cu seriozitate noul mandat

„Sa-i puna cineva o sonerie lui Plicusor!

Sa-l trezeasca!

Gata, maine – poimaine preia mandatul oficial si te pomenesti ca va declara, tot la postul Tv  care il gazduieste cu generozitate si care nu-l deranjeaza cu intrebari incomode: “o sa demarez” construirea Spitalului de copii Gomoiu, “o sa demarez” si supralargirea Fabrica de Glucoza, “o sa demarez” si Pasajul Sudului si Nicolae Grigorescu etc.

Pana va “demara” ceva, trece mandatul…”, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati