Gabriela Firea şi-a prezentat propunerile pentru Consiliul General: Lista – deschisă de Petre Roman

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat luni lista pentru Consiliul General, aceasta fiind deschisă de fostul premier Petre Roman. Pe listă se află totodată o serie de personalităţi precum actriţa Monica Davidescu, campioana Elisabeta Lipă, antrenorii Anghel Iordănescu şi Cornel Dinu, fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, Daniel Pancu, Sorin Ilieşiu.

„Venim cu o listă de profesionişti în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala şi le pasă de soarta bucureştenilor. Domnul Petre Roman, prim-ministru în anii 1990-1991, este lângă mine şi deschide alături de mine lista de consilieri generali. De asemenea, veţi observa pe aceste propuneri ale noastre sportivi, campioni, oameni fair play. (…) Îndrăgita actriţă Monica Davidescu este în echipa noastră şi îi mulţumesc foarte mult. (…) Pe lista noastră sunt cadre medicale, antreprenori, ingineri, profesori, absolut întreaga paletă socio-profesională se regăseşte pe lista noastră de consilieri generali”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta a subliniat că îşi doreşte să nu mai fim în situaţia de acum patru ani, ”când Bucureşti era un oraş îngheţat”. „În Bucureşti nu se lucra pe niciun şantier, în Bucureşti totul era în paragină”, a susţinut Firea.

Edilul a anuţat că va continua, alături de viitorii consilieri, ceea ce a început acum 4 ani : modernizarea Bucurestiului!

“Aşa cum am lucrat în ultimii 4 ani, aşa vom lucra si în următorii 4 în Consiliul General: Voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitala, şi mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate”, a spus Firea.

Petre Roman s-a prezentat ca fiind un bucureştean autentic, care şi doreşte un oraş care respiră curat, iar  Dumitru Dragomir a anunţat că o va sprijini pe Gabriela Firea pentru că “face lucruri excepţionale”.

„Cred că am făcut cea mai frumoasă ligă din lume”, a adăugat Dragomir.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati