Gabriela Firea spune că situaţia lui Cătălin Cîrstoiu ar urma să fie discutată într-o şedinţă a coaliţiei

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată într-o întâlnire a coaliţiei, în acest sfârşit de săptămână sau luni dimineaţa.

Întrebată despre o posibilă o retragere a candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu sau despre organizarea unei conferinţe de presă în care Cîrstoiu să răspundă acuzaţiilor care i se aduc, Gabriela Firea a precizat că subiectul ar urma să fie discutat la şedinţa coaliţiei.

„Este comunicat faptul că domnul prim-ministru se întoarce în ţară mâine. Cu siguranţă în weekend sau luni dimineaţă vom avea o întâlnire la nivelul coaliţiei de guvernare, unde se va discuta şi acest subiect, pe lângă celelalte teme politice. Şi cu siguranţă se va lua o decizie care va fi ulterior anunţată în cadru adecvat, într-un cadru politic. (…) Nu pot eu să speculez (în legătură cu o posibilă retragere – n.r.), înainte ca liderii coaliţiei, preşedinţii celor două mari partide, să discute la întoarcerea premierului în ţară”, a precizat Firea, într-o conferinţă de presă.

  • În ce priveşte organizarea unei conferinţe de presă în care medicul Cătălin Cîrstoiu să răspundă la toate acuzaţiile care i se aduc, Firea a spus că acest lucru va fi anunţat de echipa de campanie.

Totodată, Gabriela Firea a negat informaţiile conform cărora echipele de campanie nu ar mai dori să strângă semnături pentru Cătălin Cîrstoiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati