Gabriela Firea, un nou atac la adresa lui Nicuşor Dan: ”Nu doar că nu a început un șantier, dar le-a blocat pe toate!”

0
286

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un nou atac la adresa lui Nicuşor Dan, pe care îl acuză că în campania electorală se lăuda că va începe consolidarea tuturor clădirilor aflate în clasa I de risc seismic, dar ”nu doar că nu a început un şantier, dar le-a blocat pe toate”.

Gabriela Firea afirmă, pe Facebook, că actualul primar al Capitalei se lăuda că va începe consolidarea tuturor clădirilor aflate în clasa I de risc seismic: ”Nu doar că nu a început un șantier, dar le-a blocat pe toate!”

Ea arată că fix în urmă cu trei ani, vizita prima clădire consolidată din programul București Trainic, în strada Blănari nr. 10.

”Bucureștenii începuseră să prindă încredere în Primăria Capitalei, dar totul s-a ruinat. De un an și jumătate, nu s-a pus o cărămidă pe șantiere. Clădirile aflate în consolidare au fost complet abandonate de Nicușor Dan, iar proprietarii au ajuns să se adreseze instanțelor de judecată. Blănari nr. 2, Biserica Enei nr. 14, Știrbei Vodă nr. 20, Calea Victoriei nr. 22-24 și așa mai departe. Sunt adresele blocurilor unde lucrările de consolidare bat pasul pe loc de peste un an și jumătate. Nu doar că nu a început măcar un șantier nou, dar au fost blocate și cele care erau aproape gata”, a scris Firea pe pagina de socializare.

Fostul primar arată că ”la blocul din strada Biserica Enei nr. 14 mai era nevoie doar de finisaje”.

”Promisiunile din campania electorală sunt de mult uitate. Nicușor Dan se lăuda cu va „începe consolidarea tuturor clădirilor aflate în clasa I de risc seismic”. Nu doar că nu a început un șantier, dar le-a blocat pe toate. Evident, tot echipa Firea este vinovată pentru tot”, declară Firea.

”Nici protecția clădirilor simbol ale Capitalei nu mai e de interes pentru primarul general. În următoarea ședință a Consiliului General al Municipiului București, Nicușor Dan propune renunțarea la demersurilor Primăriei Capitalei de a aduce la viață clădirea fostului Hotel Dunărea de la Gara de Nord. Clădirea este în paragină, iar noi am început demersurile pentru expropriere. Nicușor Dan trebuia doar să continue, dar nu e nici o surpriză că refuză, blochează sau pasează răspunderea”, mai spune Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.