Gabriela Firea: Un program de suflet pentru care voi lupta până la ultima picatură!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, susține, pe Facebook, că este un program de suflet pentru care va lupta până la ultima picatura! Programul face referire la părintii celor aproape 6 000 de copii cu dizabilitati care pot achita mai ușor tratamente, terapii necesare, cu sprijinul financiar dat de primărie de 1000 de lei. 

„De 3 ani, parintii celor aproape 6 000 de copii cu dizabilitati pot achita mai usor tratamente, terapii necesare, si cu sprijinul nostru financiar de 1000 de lei. De la guvern suma este mica, asa cum se poate observa din grafic. Din pacate, sunt politicieni inscrisi in cursa pentru Primaria Capitalei care considera programele socio-medicale, inclusiv acesta, ca fiind “pomeni”. Au declarat in numeroase aparitii.

Este un cuvant foarte urat care nu exprima realitatea!”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

Primarul general al Capitalei a adăugat că acest sprijin este absolut necesar si se va bate ca și în urmatorii ani să se poata acorda, în ciuda dificultatilor financiare.

„Din pacate, sunt oameni reci, duri, cinici, care nu au puterea de a intelege cat de greu ii este unui parinte sa se descurce cu multele cheltuieli necesare unui copil cu dizabilitati, dincolo de amaraciunea din suflet pentru aceasta situatie de viata.

A numi “pomana” un astfel de suport este dureros. Empatia trebuie sa caracterizeze toata activitatea noastra, mai ales cand oamenii
si-au pus increderea in tine si te-au trimis sa iei decizii bune pentru ei. Nu voi dezamagi aceasta incredere!

#ProiectDeSuflet
#DeciziiLuateCuInima
#PentruCopii #PentruOameni”, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati