Gabriela Firea: Viața pe pile la Guvern! Politrucii se bagă în față la vaccin!

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, candidat PSD la Senat, susține că „viata e pe pile la Guvern”, asta pentru că politrucii se baga in fata la vaccin!

„Viata pe pile la Guvern! Cititi si ramaneti interzisi! Politrucii se baga in fata la vaccin! Cum s-au bagat in fata la retrocedari, rascumparari, decontari de TVA, afaceri cu izolete la pret de automobile, masti de protectie de 100 de ori mai scumpe! Pentru Orban si ai lui viata romanilor e ca o marfa pe taraba inainte de 90. Cu cat se baga cei din guvern mai in fata, cu atat prind mai mult!
#VaccinCuCarnetDePartid”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

Iată stirea de pe Site-ul Stiripesurse, citat de Gabriela Firea.

„În cadrul Guvernului, pe la toate ministerele se rostogolește o circulară prin care li se cere oamenilor să se înscrie pe lista pentru vaccinare împotriva Covid-19.

La solicitarea Ministerului Sănătății, fiecare minister trebuia să trimită până pe data 16.11. 2020 lista cu cei care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19. O astfel de circulară a fost transmisă în cadrul fiecărui minister.

La nivel oficial, Guvernul nu a anunțat un astfel de demers în spitale, pentru a vedea câți medici doresc să se vaccineze.

De asemenea, nu a început niciun recensământ pentru persoanele vulnerabile care ar trebui să aibă prioritate la vaccinarea împotriva Covid-19”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati