Gala Supraviețuitorilor de Cancer la Sala Radio. Lidia Popa, Președinta OFL Sector 3: ”Într-un fel orice supraviețuitor vindecat de cancer se poate considera pentru a doua oară copil”

Sala Radio Bucuresti a găzduit, pe data de 1 iunie, Gala Supraviețuitorilor de Cancer, editia a 3-a, organizată de Nicoleta Pauliuc, președinta Organizației Femeilor Liberale (OFL) România. În acest sens, Lidia Popa, președinta OFL Sector 3 , afirmă că ”nu întâmplător” Ziua Supraviețuitorilor de Cancer a fost stabilită la data de 2 iunie în apropierea zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, pentru că ”orice supraviețuitor vindecat de cancer se poate considera pentru a doua oară copil”.
  • ”Aseară Sala Radio Bucuresti a găzduit Gala Supraviețuitorilor de Cancer, editia a 3-a organizată de către doamna senator Nicoleta Pauliuc, președinte OFL Romania”, transmite într-o postare pe Facebook organizația Femei Liberale Sector 3 Bucuresti.

”Alături de președintele PNL Sector 3 dr. Andrei Baciu, dr. Cristina Berteanu și dr. Daniel Coriu, au vorbit despre miracolul supraviețuirii după cancer, despre momentele grele prin care trec persoanele atinse de această maladie cumplită a secolului, despre importantă profesioniștilor devotați în domeniul medical dar și a oamenilor politici care pot fi promotorii ai legilor pentru viată, așa cum sunt Nicoleta Pauliuc împreuna cu distinșii medici amintiți.

  • De excceptie, a fost și partea muzicală, asigurată de către orchestra Radio, orchestra Big Bang și Corul de copii Radio, care ne-au super încântat de 1 IUNIE – Ziua Copiilor”, arată sursa citată.
Peste 70 de doamne din OFL sector 3 au fost prezente la eveniment alături de o mulțime de colegi liberali de la PNL Sector 3.
  • ”Personal consider că nu este întâmplător faptul că Ziua Supraviețuitorilor de Cancer a fost stabilită la data de 2 iunie în apropierea zilei de 1 iunie Ziua Copilului. Credem că într-un fel orice supraviețuitor vindecat de cancer se poate considera pentru a doua oară copil, putându-se bucura din nou ca un copil de viață, de soare, de flori și de acea capacitate de a vedea din nou bucuria chiar și în lucruri mărunte, pe care poate până atunci nu le-au văzut. Felicitări Nicoleta Pauliuc!”, spune Lidia Popa, Președinta OFL Sector 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati