Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România, revine și anul acesta la Târgul din Sectorul 6

1
351

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România, revine și anul acesta pe tărâmul magic al Crăciunului din West Side Christmas Market. Duminică, 3 decembrie, de la ora 18.00, în Parcul Drumul Taberei, cei mici și cei mari vor fi purtați în lumea magiei și a poveștilor.

În 2022, Gașca Zurli a făcut show în deschiderea târgului de Crăciun din Drumul Taberei. Concertul lor a adunat la scena de la amfiteatru mii de părinți și de copii. Cel mai probabil la fel se va întâmpla anul acesta. Pentru cei mici, Gașca Zurli este un adevărat fenomen naţional. Spectacolele lor transformă educația în povești fascinante, prin care copiii descoperă o lume mai bună și mai frumoasă.

Numeroase alte atracții îi așteaptă pe cei mici weekendul acesta, la târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei: caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridusilor.

Programul West Side Christmas Market
Târgul de Crăciun e deschis zilnic, până pe 27 decembrie 2023, și funcționează după următorul program:
Luni – Vineri: 12.30 – 22.30
Sâmbătă – Duminică: 11.00 – 22.30

Cum ajungi la West Side Christmas Market?
Pentru a evita aglomerația și stresul căutării unui loc de parcare, organizatorii West Side Christmas Market recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge la Târgul de Crăciun. Astfel, vizitatorii au la dispoziție:
Metroul până la stația Parc Drumul Taberei
Tramvaiul 41
Troleele 69, 93
Autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368

În 2022, West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, a atras un milion de vizitatori și a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România, în urma unui top realizat la nivel național.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.