Gazul a fost oprit în unele zone din Capitală după ce rețeaua a fost avariată

În urma unor lucrări executate de către un terț, s-a produs o „agresiune asupra rețelei de distribuțiea gazelor naturale de la intersecția Șoselei Pipera cu strada Gara Herăstrău”, din București, anunță Distrigaz Sud Rețele, ceea ce a dus la oprirea alimentării unor consumatori din Capitală, potrivit digi24.ro.

Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale miercuri, începând cu ora 17:30, pentru un număr de 1.889 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, iar reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va realiza joi, 7 aprilie, până în ora 12:00.

O situație asemănătoare este raportată de companie și în Turnu Măgurele, jud. Teleorman. În urma unor lucrări executate de către un terț, s-a produs o agresiune asupra rețelei de distribuție a gazelor naturale din Strada Libertății nr. 56 din Turnu Măgurele. Din acest motiv, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale miercuri, începând cu ora 15:30, pentru un număr de 414 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, iar reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va realiza joi, 7 aprilie, până în ora 15:30.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati