George Buhnici cere în instanță anularea amenzii de 20.000 de lei, pentru discriminarea femeilor

1
279
Foto: Facebook / George Buhnici

George Buhnici regretă momentul în care a trimis femeile la ”săliță”, dar în același timp cere anularea amenzii primite de la CNCD.

George Buhnici a dat în judecată Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și cere anularea deciziei 498 din 31 august 2022, prin care a fost amendat cu 20.000 de lei pentru declarațiile făcute la un post de televiziune, anul trecut, în timpul festivalului Neversea, scrie Hotnews.ro.

Următorul termen e prevăzut pe 23 octombrie.

Ce a declarat Buhnici la Neversea

“Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu as vrea să mi se interpreteze, suntem la un festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare.

“Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!” Câți ani îi dai?”(…) Băi, dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră, că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese”, a declarat George Buhnici, la Antena 1.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.