George Buhnici, declarații controversate: „Mai dați pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră” – VIDEO

0
8215
Sursa foto: Captura Xtra Night Show

Realizatorul de vlogguri George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit un nou val de controverse, după o serie de declarații în timp ce se afla la festivalul Neversea.

El și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie ”cu celulită şi vergeturi”. George Buhnici a afirmat că ”mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”, scrie antena3.ro.

”Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul” a spus Buhnici la Antena Stars.

Jurnalistul a continuat afirmând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră”. ”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici, la XNS.

„Dar nu e minoră aşa cum ai zis”, a intervenit reporterul. „Nu, nu sunt, Doamne fereşte!”, a clarificat Lorena, soția vloggerului, conform adevărul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.