George Cristian Tuță și Ciprian Ciucu, candidații PNL la Sectoarele 1 și 6. Liberalii au decis și candidații la europarlamentare

George Cristian Tuță și Ciprian Ciucu sunt candidații PNL la Sectoarele 1 și 6. De asemenea, liberalii au decis și candidații la europarlamentare, potrivit unui anunț de presă.

Biroului Politic Naţional al PNL a validat candidaturile lui George Cristian Tuță și Ciprian Ciucu pentru Sectoarele 1 și 6.

”Avem o șansă pe care nu o putem rata! Nominalizarea mea pentru candidatura la Primăria Sectorului 1 arată că am primit încrederea că pot scoate sectorul de sub zodia fără noroc a unei administrații greșite. Oamenii au înțeles deja că la Sectorul 1 e nevoie de un primar cu un proiect clar și energia de a face lucruri.”, a transmis George Cristian Tuță pe pagina de Facebook.

De asemenea, în Biroului Politic Naţional al PNL s-au decis și candidații la europarlamentare.

Astfel, pe lista liberalilor se regăsesc nume precum Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Siegfried Mureșan, Daniel Buda, Adina Vălean, Mircea Hava Gheorghe Falcă, Virgil Popescu, Alexandru Moraru și Mara Mareș.

  • „Am votat alianţa cu PSD şi conex la acest punct am aprobat convocarea în şedinţă de urgenţă a Consiliului Naţional pe 24 martie astfel încât să validăm constituirea alianţei electorale şi să finalizăm procedura de fuziune prin absorbţie cu ALDE”, a precizat Ciucă, după şedinţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati