George Simion, după ce a fost acuzat că l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu – VIDEO

George Simion, reacție după ce a fost acuzat că l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu în plenul Parlamentului.

Co-președintele AUR George Simion și-a explicat gestul după ce a fost acuzat că l-a agresat, luni, de la tribuna Parlamentului, pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, în timp ce acesta susținea un discurs pe tema moțiunii de cenzură depusă împotriva sa.

„Nu m-a deranjat. El este un hoț și e vinovat pentru facturile românilor. Am fost la el să-i spun că e un hoț, pentru că este un hoț. Omul acesta e vinovat pentru facturi… Nu e nicio agresiune, pentru că nu i-am făcut nimic. Am pus mâna pe el…

M-a deranjat faptul că e un hoț și i-am zis că este un hoț și vorbesc în numele a milioane de români care sunt deranjați de facturile pe care le primesc și omul ăsta vine și minte cu nonșalanță. Trebuie să mai zicem câteodată și adevărul de la tribuna Parlamentului. Nu e posibil să îl țină în brațe, știe tot PNL-ul, tot USR-ul, omul ăsta este un hoț”, a spus George Simion.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost agresat verbal, la tribuna Parlamentului, de liderul AUR, George Simion, în timp ce ținea un discurs pe tema moțiunii de cenzură depusă împotriva sa.

„Pot să îi spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul?”, a fost replica lui Virgil Popescu.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati