George Simion, după ce un membru AUR a fost găsit cu cannabis: Nu-l vom propune premier

George Simion, copreședinte AUR, a declarat, după ce un membru al partidului a fost găsit cu cannabis în Parlament, ca Gheorgheosu nu va fi propus premier. 

Purtătorul de cuvânt al AUR, Mircea Gheorgheosu, a fost depistat, în clădirea Parlamentului, cu un plic cu cannabis. George Simion, unul dintre copreședinșii AUR, a reacționat ironic, afirmând că Gheorgheosu nu va fi propunerea partidului pentru postul de premier.

George Simion, unul dintre copreședinșii AUR, a afirmat că așteptă desfășurarea anchetei și „apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a declarat acesta, potrivit Realitatea Plus.

Poliția Capitalei a confirmat că un reprezentant al AUR a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis.Mircea-Partenie Gheorgheosu-Chirila

„În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati