„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzica si coregrafie

Cei mai apreciaţi 40 de artişti georgieni de muzică şi dans revin la Sala Palatului din Bucureşti, vineri, de la ora 20,00, cu spectacolul „Georgian Legend”.

Potrivit unui comunicat de presă, prinţese şi prinţi ai dansului vor încânta publicul cu dansuri pe melodii georgiene.

„‘Georgian Legend’, un spectacol desprins dintr-un basm, aduce pe scenă artişti cu deosebite calităţi interpretative. Spectacolul este total, cu dansuri acrobatice, lupte fascinante cu săbii şi melodii vechi, ce vă vor încânta auzul. La ora actuală, ‘Legenda Georgiană’ este unul dintre cele mai uluitoare spectacole muzicale şi coregrafice, ce foloseşte tehnologii de ultimă generaţie. (…) ‘Georgian Legend’, o poveste de succes, o colaborare perfectă între modernismul industriei de spectacol din vremurile noastre şi nişte dansatori georgieni ce par a veni din vechi timpuri de legendă. Succesiunea de intrigi şi evenimente, întruchipate cu pricepere pe scenă, peisaje şi costume fabuloase, efectele de lumină şi sunetul de cea mai bună calitate transformă ‘Legenda Georgiană’ într-un triumf al culturii caucaziene pe scena mondială”, precizează sursa citată.

Artiştii georgieni sunt cunoscuţi în toată lumea, spectacolul lor a ajuns în peste 50 de ţări de pe cinci continente. Specialiştii în domeniu au afirmat despre acest spectacol că nu ar fi cu nimic mai prejos decât „Lord of the dance” şi „Riverdance”.

Turneul „Georgian Legend” a debutat în urmă cu 23 de ani, în anul 2000.

Spectacolul se desfăşoară sub înaltul patronaj al Ambasadei Georgiei la Bucureşti.

Biletele pentru spectacolul „Georgian Legend” se găsesc în format electronic pe www.eventim.ro şi în format printat la casa de bilete a Sălii Palatului sau în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati