Gerea a pierdut șefia ALDE București, după ce a cerut demisia lui Tăriceanu

Deputatul ALDE Andrei Gerea a fost înlocuit, marți, din funcția de președinte al filialei ALDE București, motivul fiind ”lipsa de implicare”. Andrei Gerea i-a cerut recent demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea formațiunii și a criticat apropierea ALDE de PSD.

”În cadrul ședinței Consiliului de Coordonare al filialei ALDE Bucureșți, întrunită marți seară, a fost propusă înlocuirea din funcția de președinte al filialei ALDE București a deputatului Andrei Gerea. Motivul care a stat la baza deciziei Consiliului de Coordonare al ALDE București a fost legat de lipsa de implicare a acestuia în coordonarea filialei București”, potrivit unui comunicat transmis de ALDE.

Consiliul de Coordonare al ALDE București a decis să îi desemneze în calitate de copreședinți interimari pe deputatul Varujan Vosganian și președintele organizației de tineret a ALDE, Claudiu Daniel Catana, potrivit sursei citate.

Decizia luată în ședința de marți va fi înaintată Biroului Politic Executiv al ALDE, cel care va aproba modificările stabilite în ședința filialei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati