Gianina Șerban (AUR Ilfov), despre numirea lui Borbely la sefia Hidroelectrica: ”UDMR e la guvernare!”

0
367
Gianina Șerban, deputat AUR de Ilfov, afirmă că numirea lui Borbely Karoly, fost ministru al telecomunicațiilor, la conducerea Hidroelectrica, una din puținele companii profitabile ale statului, confirmă susținerea lui Ciolacu și implicit a PSD pentru oamenii de casă ai UDMR.
  • Pont: UDMR e la guvernare!

Am mai afirmat că USR și UDMR doar spun că sunt în opoziție, iar azi avem încă o dovadă că e doar o minciună așa cum sunt toate vorbele lor, conform afirmației premierului PSD, dl. Ciolacu, ”de la fapte la vorbe”.

Numirea lui Borbely Karoly, fost ministru al telecomunicațiilor, la conducerea Hidroelectrica, una din puținele companii profitabile ale statului, confirmă susținerea lui Ciolacu și implicit a PSD pentru oamenii de casă ai UDMR. Mereu în plasa PSD pe funcții prin diverse ministere, domnul Borbely, implicit UDMR, este răsplătit pentru loialitatea de care a dat dovadă.

Nu e neapărată nevoie ca aceste partide să aibă ministere în portofoliu, e îndeajuns să le căpușeze din linia a doua sau a treia, din poziții oferite cu capul plecat prin instituțiile statului, pe bani publici. Și nu puțini!

Atât s-a putut!”, spune Gianina Șerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.